Campaign: PHD je mediální sítí roku pro region EMEA

pátek, 12. března 2021, 12:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mediální agentura PHD získala od oborového časopisu Campaign titul mediální síť roku pro region EMEA.

Zdroj: Agency of the Year Global

Zdroj: Agency of the Year Global

Mediální agentura PHD (součást Omnicom Media Group) získala od oborového časopisu Campaign titul mediální síť roku pro region EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika) a také ocenění mediální agentura roku ve Velké Británii. Tato ocenění odrážejí růst sítě v novém byznysu, rozšířenou nabídku produktů a služeb a rovněž i závazek PHD k rozvoji talentovaných zaměstnanců.

PHD se pravidelně umísťuje v ocenění Campaign – Síť roku pro region EMEA. Poprvé bylo vyhlášeno před třemi lety. Hned v prvním roce v něm PHD zvítězila, loni se umístila na shortlistu a ve třetím ročníku znovu získala ocenění nejvyšší.

„Jsem velmi hrdá na naše týmy PHD v EMEA a na to, čeho jsme dosáhli během velmi náročného roku. Toto uznání jsme získali jen díky talentovaným lidem v PHD a partnerství založeném na spolupráci s našimi klienty,“ uvedla Philippa Brown, CEO PHD Worldwide.

Od svého uvedení na trh v Londýně v roce 1990 je společnost PHD průkopníkem strategického a kreativního mediálního plánování. Agentura za posledních několik let v regionu EMEA významně investovala díky příchodu nových lidí do vedení.

-mav-

Pozn.: Mediální agentura PHD je provozovatelem serveru MediaGuru.cz