Dm drogerie markt mění spoty podle ročních období

pátek, 19. března 2021, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dm drogerie markt opět pracuje s písní „It’s a New Day“ od Anouk. Spoty nasazuje podle ročních období.

Zdroj: Repro YT dm drogerie markt Česko

Zdroj: Repro YT dm drogerie markt Česko

Dm drogerie markt dále rozvíjí svou dlouhodobou kampaň „Zde jsem člověkem“. V letošní komunikaci reaguje jednotlivými reklamními spoty na aktuální roční období. Využívá v nich opět píseň „It’s a New Day“ od Anouk, známou již z loňských reklam. 

„Spoty mají navodit příjemnou atmosféru a uvolnit pocity napětí, které vyplývají z velmi složité aktuální společenské situace. Společnost dm chce ukázat, že i jen zdánlivými maličkostmi si můžeme udělat radost. Vážit si každého okamžiku a uvědomovat si hlavně to dobré, co nám život přináší,“ popisuje kampaň manažer komunikace společnosti Jiří Peroutka. 

K uvolnění pocitů napětí má přispět i píseň It’s a New Day od Anouk. „Každý den můžeme vnímat jako příležitost k dosažení něčeho nového. Bez ohledu na to, jak obtížná může být cesta. Nesmíme se vzdávat, ale naopak pokračovat v plnění svých cílů a plánů, i když to někdy může být obtížné,“ přibližuje Jiří Peroutka.

Celkem je v rámci kampaně připraveno pět různých spotů, které svým tématem odpovídají jednotlivým ročním obdobím, a navíc tématu krásy. K vidění jsou na vybraných televizních stanicích a také různých online platformách. Motivy akustické verze hudby od Anouk doprovází také rádiovou reklamu.

Spoty jsou vyprodukovány rakouskou kreativní agenturou ReTale.

-stk-