Konference Zlin Design Week nabídne videa a podcasty

pátek, 26. března 2021, 07:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Konference Zlin Design Week se bude konat od 8. do 14. května. Vystoupí na ni Maksimilian Kallhed, Joana Lacerda nebo studio Najbrt.

Zdroj: ZDW

Zdroj: ZDW

Letošní ročník Konference Zlin Design Week se bude konat v online prostředí od 8. do 14. května. Vystoupí na ní například Maksimilian Kallhed, Joana Lacerda nebo studio Najbrt.

Konferenci bude možné sledovat zdarma. Na programu bude sedm řečníků, kteří se představí prostřednictvím videí. Ta budou zveřejněna každý den na sociálních sítích a webu. Dalších šest řečníků nabídne v podcastech hlubší vhled do toho, jak vnímají spolupráci designu a marketingu, jaké jsou jejich zkušenosti a jak se téma dotýká jejich práce. 

Představí se například Maksimilian Kallhed, zakladatel Pop Up Agency, Marek Weidlich, jenž má zkušenosti s navrhováním dopravních prostředků, například automobilů pro Škodu, Porsche nebo Pininfarina, jachet a sportovních člunů, či Joana Lacerda, portugalská podnikatelka a aktivistka za lidská práva, jež působí jako vedoucí rozvoje podnikání ve společnosti ThePowerHouse, propojující technologie a módu s cílem dlouhodobé udržitelnosti.

Konference je součástí festivalu Zlin Design Week, který se uskuteční online od 7. do 14. května. 

-stk-