Na Communication Summitu vystoupí v květnu Patilinet

pondělí, 8. března 2021, 10:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Jako hlavní řečník letošní konference Communication Summit vystoupí Sorin Patilinet, Global Marketing Insights Director společnosti Mars Wrigley.

Sorin Patilinet, zdroj: Blue Events

Sorin Patilinet, zdroj: Blue Events

Communication Summit 2021 na téma Chceme emoce! proběhne 18. května 2021. Summit se bude snažit odpovědět na otázky: Jak dnes emoce zprostředkovat? Jak emoce vrátit do marketingové a PR komunikace? Jak spojit kreativitu, data a technologie? 

Akce proběhne ve formátu, jaký umožní aktuální epidemiologická opatření, vždy však v konferenčním sále s „živými“ prezentacemi a diskusemi.

Jako hlavní řečník vystoupí Sorin Patilinet, Global Marketing Insights Director společnosti Mars Wrigley. Pomáhá značkám jako M&M's, Snickers, Pedigree, Whiskas či Orbit, aby dovedly ve své komunikaci upoutat pozornost a vyvolat emoce.

Nyní je k dispozici registrace k online přenosu. Organizátoři jsou  připraveni nabídnout i možnost bezpečné osobní účasti na akci nebo venkovní afterparty, jakmile to situace dovolí.

Nově letos Communication Summit spolupracuje s oborovou PR soutěží „Lemur - Česká cena za PR“. Do soutěže je možné přihlásit se zde, uzávěrka je do 21. března.

Více o Communication Summitu 2021 najdete zde.

-mav-