Po rekonstrukci se otevírá OC Spektrum v Čestlicích

čtvrtek, 25. března 2021, 09:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Po dvou letech rekonstrukcí se ve čtvrtek 25. března otevírá OC Spektrum poblíž Prahy v Čestlicích. Nabídne 20 obchodů a 6 restaurací a kaváren.

Zdroj: CPI

Zdroj: CPI

Po dvou letech rekonstrukcí se ve čtvrtek 25. března otevírá obchodní centrum Spektrum poblíž Prahy v Čestlicích. Na ploše přesahující 6500 m² nabídne dvacet obchodů a celkem šest kaváren a restaurací. Od čtvrtka zde bude otevřena prodejna Billa, dm drogerie, také EquiZoo, lékárna Spektrum, Grand Optical a Tabák Valmont. Dále budou nabízet z výdejního okénka občerstvení Bageterie Boulevard, 360Pizza, Costa Coffee a Ovocný Světozor.

V další fázi je naplánováno otevření dalších provozoven Kytky od Pepy, prodejny hraček Sparkys, pekárny Kabát, Euronails a občerstvení Dhaba Beas a sushi Ginza. Kromě obchodů a restaurací zde bude také fungovat základní umělecká škola a středisko volného času Flow. Parkoviště nabízí přes 130 parkovacích míst.

Původní Spektrum bylo zbouráno a na jeho místě vzniklo centrum nové, zdroj: CPI

Původní Spektrum bylo zbouráno a na jeho místě vzniklo centrum nové, zdroj: CPI

Návrh centra pochází z dílny architektonické společnosti Chapman Taylor a je výrazně odlišný od původního Spektra, které fungovalo od roku 1998. Součástí nového Spektra je i speciální parková úprava, která vznikla ve studiu Šmídová Landscape Architects. Nové logo, vizuální styl, claim a kreativu vytvořila společnost Brandmark.

Otevření bude provázet komunikační kampaň, kterou má na starosti agentura Grizzlink, objeví se především v onlinu, na sociálních sítích, dále bude OOH reklama ve spádové oblasti, v tisku a v rádiu Evropa 2.  Součástí je také SMS kampaň od O2 Media.

Vlastníkem objektu je skupina CPI, jež spravuje aktiva v hodnotě přes 9 mld. eur s portfoliem nemovitostí z různých segmentů, retail, kanceláře, bytové jednotky, hotely, průmysl, logistiku i biofarmy. Jejím většinovým vlastníkem je Radovan Vítek.

CPI PG kompletně obsadila všech svých 28 retail parků

pondělí 23. listopadu 2020

-zue-