Prima nasadí reality s influencery Like House, upraví program

úterý, 16. března 2021, 16:40 TV MediaGuru

Nový pořad reality show Like House zařadí Prima každý všední den do pozdního odpoledne. Bude sledovat život influencerů ve vile.

Like House, zdroj: FTV Prima

Like House, zdroj: FTV Prima

Skupina Prima zařadí v dubnu do vysílání dva nové pořady. Jde o magazín Na houpačce s moderátorkou Evou Čejkovou a reality show Like House, přibližující život současných influencerů. Na houpačce se začne vysílat od soboty 3. dubna od 17:55 a Like House od úterý 6. dubna. Reality show se bude vysílat každý všední den v pozdním odpoledni, má představit život influencerů ze sociální sítě TikTok.

„Ač se může zdát, že je to pořad pro mladší publikum, věříme, že tato reality show bude i pro rodiče zajímavou sondou do současného světa mladých lidí, kde sociální sítě hrají prim,“ uvedl Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

S nasazením nových pořadů přichází i programová změna – každý všední den bude možné sledovat primácké vlajkové seriály i v dopoledních hodinách. Půjde o seriály jako Slunečná, Sestřičky nebo Ohnivý kuře. „Uvedením nových pořadů i malými úpravami v programovém schématu bychom rádi divákům zprostředkovali více zábavy pro celou rodinu," dodal Mrázek.

Reality show Like House bude po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Barbora Chvojková (@barcachvojku), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). 

„Sobotní pořad Na houpačce je dalším přírůstkem do portfolia volnočasových pořadů. Je to týdeník pro každého, kdo má rád zdravý životní styl a rodinnou pohodu, proto jej nasazujeme do podvečerního slotu, kdy se u televize potkává celá rodina,“ přiblížil dále Roman Mrázek.  Redaktorka Eva Čejková v doprovodu dětí představí divákům nejen český venkov, ale nabídne i tipy do domácnosti. 

Od neděle 4. dubna se pak s premiérovými díly vrací zábavně vzdělávací pořad Prima Mazlíček, moderátorem pořadu je Jan Šťastný.

-mav-