Rio Mare inspiruje v jarní kampani k vaření

sobota, 6. března 2021, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rio Mare spouští svou jarní kampaň, místo ochutnávek sází na internet a televizi.

Vizuál k jarní kampani značky Rio Mare, zdroj: Bolton Czechia

Vizuál k jarní kampani značky Rio Mare, zdroj: Bolton Czechia

Značka Rio Mare, spadající do portfolia společnosti Bolton Czechia, spouští novou kampaň, propojenou s celonárodní soutěží. K vidění bude v televizi, outdooru a na internetu. Posílena bude také visibilita v místě prodeje. Cílem je inspirovat spotřebitele k užívání produktů Rio Mare i v teplé kuchyni, a to díky novým receptům z dílny profesionálních kuchařů, včetně názorných videoreceptů. Zároveň kampaň klade důraz na edukaci „proč jíst ryby“. Vše se ale letos odehraje bez tradičních ochutnávek.

Reklamní spoty na podporu soutěže „Objevte vaření s Rio Mare“ se objeví na sociálních sítích Facebook, Instagram a Youtube. „Vůbec poprvé využijeme soutěžní tag-on v televizi, chybět nebude ourdoor reklama na OOH formátech. V místě prodeje podpoří visibilitu značky jasné prvky in-store komunikace v podobě kartonových stojanů, paletových omotávek, CLV panelů či shelf stopperů, silnou podporu budeme realizovat i na vybraných e-shopech,“ přibližuje detaily kampaně René Řiháček, product manažer značky Rio Mare pro český a slovenských trh.

Hlavní část kampaně proběhne jako tříměsíční soutěž o více než 1 000 dárků – stačí zakoupit libovolný produkt Rio Mare (v kamenných i online obchodech) a zaregistrovat účtenku na webu www.riomaresoutez.cz (pro Slovensko pak www.riomaresutaz.sk). Na konci každého měsíce budou vylosováni výherci jedné třetiny cen – připraveno je celkem 666 pánví Tefal Unlimited, dále robotické hrnce Tefal Cook4me+, produkty Rio Mare a šest kurzů vaření pro celou rodinu.

-stk-