Sociální sítě Středočeského kraje spravuje Petr Kukal

úterý, 2. března 2021, 12:00 Aktuality, Lidé, PR MediaGuru

Petr Kukal nastoupil na pozici správce sociálních sítí Středočeského kraje.

Nová funkce Petra Kukala, zdroj: TW KTweetuje

Nová funkce Petra Kukala, zdroj: TW KTweetuje

Na pozici správce sociálních sítí Krajského úřadu Středočeského kraje nastoupil začátkem března Petr Kukal. Působit bude v komunikačním týmu, který od ledna vede Martina Kemrová. 

„Petr Kukal je osobností českých sociálních sítí, jehož práci sleduji už dlouho. Vždycky mě bavila jeho originalita, vtip a nápaditost a jsem si jista, že se mu podaří rozpohybovat komunikaci v sociálních sítích Středočeského kraje. Veršů je nám třeba!“ komentuje jeho nástup Martina Kemrová, vedoucí oddělení PR Krajského úřadu Středočeského kraje. 

Petr Kukal na sebe upozornil na Twitteru Ministerstva kultury, kde pracoval  od roku roku 2015 do dubna 2018. V roce 2016 získal resort kultury za svou komunikaci na této mikroblogovací sociální síti  Křišťálovou lupu v kategorii Obsahová inspirace. Poté působil jako tiskový mluvčí Filozofické fakulty UK, kde skončil kvůli některým svým vyjádřením na sociálních sítích vůči členkám akademické obce. Od dubna 2020 do února 2021 spravoval sociální sítě Národní knihovny České republiky. 

-stk-