ARBOmedia zastupuje na poli online reklamy Echo24.cz

středa, 28. dubna 2021, 14:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

ARBomedia rozšiřuje spolupráci s Echo24.cz na reklamním internetovém trhu.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

ARBOmedia, člen skupiny Tiscali Media, se domluvil na rozšíření spolupráce se zpravodajským webem Echo24.cz. Ten se v portfoliu mediazastupitelství stane jejím největším webem.

S Echo24.cz už ARBOmedia spolupracovala v oblasti programatické reklamy, teď spolupráci rozšiřuje. „Především v této nelehké době stoupá význam nezávislého zpravodajského portálu a v segmentu zpravodajství bude naším největším projektem. Zájem inzerentů objevovat se u kvalitního obsahu je stále větší a my jim nyní můžeme nabídnout skutečně prémiový zásah,“ uvedl CEO ARBOmedia, Petr Jaroš.

„Po více než roční spolupráci oceňujeme ARBOmedia jako spolehlivého partnera s přidanou hodnotou nad klasické robotické systémy. Nyní jsme partnerství rozšířili i na reklamní zastupování a v případě stejně dobrých zkušeností a zvýšení příjmů, se po konci roku nebráníme další spolupráci,“ sdělila Petra Feřtrová, obchodní ředitelka Echo Media 

Názorový internetový deník Echo24.cz vznikl v roce 2014, později pak v rámci vydavatelství Echo Media začal vycházet i Týdeník Echo a prémiový web EchoPrime.cz. Echo24.cz denně mapuje domácí i zahraniční události a zpravodajský servis doplňuje exkluzivními komentáři. Čtenáři tohoto webu jej vnímají jako důvěryhodné médium, pravicového a konzervativního zaměření. Mezi čtenáři rovněž převažují lidé s vysokoškolským vzděláním. Měsíční návštěvnost dle Netmonitoru je 1,6 mil. RU (zdroj: Netmonitor 02/2021).

-mav-