Asko představí v Havířově nový koncept prodejny

úterý, 20. dubna 2021, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Asko představí v Havířově nový koncept prodejny. Nabídne inspiraci a tipy na bydlení i služby, jako je plánování nábytku na míru.

Zdroj: Asko – Nábytek

Zdroj: Asko – Nábytek

Společnost Asko – Nábytek připravuje v Havířově na 29. května otevření své nové prodejny, jež představí zcela nový koncept. Nabídne jak inspiraci a tipy pro bydlení, nápady a triky od odborníků, ale i služby, jako je plánování nábytku na míru. 

„Nejnovější pobočka Asko – Nábytek představuje zcela nový koncept prodejen, a zákazníci se tak mohou těšit na nákupy v moderním a vzdušném prostředí na ploše 5 583 m2,“ popisuje marketingová ředitelka společnosti Andrea Štěpánová. 

V rámci nového konceptu je kladen důraz na snadnou orientaci zákazníka. „Naší silnou stránkou jsou sedací soupravy, vybavení ložnic i kuchyní. Oblíbené produkty z těchto kategorií budou v nové prodejně k prohlédnutí a rovnou také k zakoupení, samozřejmostí je i u sedacích souprav a ložnic plánování nábytku na míru,“ upozorňuje Štěpánová a dodává, že zákazníci zde naleznou také širokou škálu doplňků do domácnosti, jako je bytový textil, dekorační polštářky, zrcadla, obrazy, svíčky či doplňky pro stolování.

„Na základě potřeb našich zákazníků neustále rozšiřujeme portfolio služeb, takže jim rádi nejen poradíme, ale také nábytek naplánujeme, smontujeme a dovezeme. Nová pobočka bude navíc disponovat největším kuchyňským studiem Asko – Nábytek v České republice,“ přibližuje Andrea Štěpánová. 

Zákazníci kuchyňského studia budou moct využít služeb odborníků, kteří pomohou s plánovaním kuchyně i s jejím zařizováním. Pro představu zdarma vytvoří 3D model nové kuchyně, a pokud se zákazníci rozhodnou pro její koupi, přímo doma zkontrolují i všechny rozměry. Po objednání kuchyně ji pak zdarma dovezou a na místě smontují.

Výstavba pobočky v Havířově byla plánovaná již delší dobu. „Naším hlavním cílem bylo přiblížit naše služby zákazníkům na severní Moravě, kteří si svými ohlasy o prodejnu vlastně řekli. Lokalitu jsme proto vybírali s ohledem na to, aby byla dostupná i obyvatelům z odlehlejších koutů. Ať budou přijíždět z Frýdku-Místku, Třince, Jablunkova či z Karviné – všichni to k nám budou mít doslova za rohem,“ doplňuje Andrea Štěpánová s tím, že podobný postup bude firma uplatňovat i při otevření dalších poboček.

-stk-