Bohempia expanduje s lokalizovaným e-shopem na Slovensko

pondělí, 19. dubna 2021, 13:30 Aktuality, Retail, Slovensko MediaGuru

Česká módní značka Bohempia vstupuje s lokalizovaným e-shopem na Slovensko. Německo a další velké evropské země by měly následovat.

Bohempia je nově na Slovensku, zdroj: Bohempia

Bohempia je nově na Slovensku, zdroj: Bohempia

Česká módní eco-friendly značka Bohempia vstupuje na slovenský trh a nabídne veganské tenisky, barefootové boty a udržitelnou módu. Značka, která šestým rokem vyrábí módní produkty a doplňky z udržitelných materiálů, zejména z konopí, tak pokračuje ve své zahraniční expanzi. Po online vstupu do USA a Japonska, kde otevřela i svůj první zahraniční kamenný obchod, vstupuje také na Slovensko.

I přesto, že zde značka doposud neměla žádné zastoupení, je pro ni Slovensko prvním největším zahraničním trhem, protože tvoří více než čtvrtinu celkového zahraničního obratu. „Protože máme na Slovensku po celých šest let fungování velkou podporu a jsou nám naši slovenští zákazníci velice blízcí, rozhodli jsme se vytvořit lokalizovaný e-shop přímo pro ně. Nabízíme zde vše, co najdete i na našem českém e-shopu, ale nachází se na doméně bohempia.sk a je plně ve slovenském jazyce,” říká Tomáš Rohal, zakladatel Bohempia.

Bohempia v posledních měsících pokračuje v růstu, který je podpořen zájmem o udržitelnou módu, ale i zrychlením celosvětové e-commerce. Značku najdete ve Velké Británii, Finsku, Německu, USA, v Japonsku, na Novém Zélandu nebo v Austrálii. „Expanze do zahraniční je pro nás jednou z letošních priorit. Po Slovensku bude určitě následovat Německo a další velké evropské země,“ doplňuje Rohal.

Zákazníci podrželi české módní značky v době krize

sobota 19. září 2020

-zue-