CETIN si na strategii i kreativu vybral agenturu Ogilvy

pátek, 23. dubna 2021, 09:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost CETIN si ve výběrovém řízení na rozvoj strategie značky, tvorbu kreativy i její implementaci zvolila agenturu Ogilvy.

První z návrhů agentury Ogilvy pro CETIN, zdroj: CETIN

První z návrhů agentury Ogilvy pro CETIN, zdroj: CETIN

Provozovatel telekomunikační infrastruktury CETIN si ve výběrovém řízení  na zajištění kreativy vybral agenturu Ogilvy. Ta má od března na starosti rozvoj strategie značky, tvorbu kreativy a její implementaci do 360° celorepublikových i lokálních kampaní.

Výběrového řízení, které probíhalo od konce listopadu 2020 do ledna letošního roku, se kromě Ogilvy účastnily další tři agentury. Zvítězil návrh případové studie lokální kampaně pro Český Krumlov, jež dramatizuje rychlost internetového připojení dostupného na síti společnosti CETIN. „Kreativní koncept, který jsme nakonec vybrali, jednoduchým způsobem demonstruje rychlost internetu, která je pro uživatele internetového připojení klíčovou hodnotou. Věříme, že agentura Ogilvy pomůže nesporné výhody pevného připojení na síti CETIN ukázat veřejnosti,“ říká marketingová manažerka společnosti CETIN Eva Šikl Burešová. Komunikační koncept nyní agenturní tým už rozpracovává pro ostrou komunikaci na Karlovarsku.

„Součástí naší práce bude i postupné budování značky CETIN a její lepší ukotvení v povědomí lidí. Ne všem uživatelům je zcela jasné, jaké služby společnost CETIN poskytuje a jaká je její pozice v segmentu telekomunikačních služeb,“ doplňuje za Ogilvy Vlastimil Hladík, Client Service Director.

První komunikační formáty značky CETIN z dílny Ogilvy se objeví v rámci výkonnostní online kampaně a rovněž v celorepublikové digitální brandové kampani zaměřené na zvýšení povědomí o značce. 

Péči o klienta mají na straně agentury na starosti Vlastimil Hladík a Diana Paprskářová, kreativu tvoří tým ve složení Matouš Hruška a Sarah Grimová pod vedením Jakuba Krčíka.

-stk-