Do CNN Prima News přichází Pistorius, spolupracuje i Půr

úterý, 27. dubna 2021, 18:20 TV, Lidé MediaGuru

CNN Prima News připravila k ročnímu výročí několik novinek. O hodinu prodlouží pořad 360°, ohlásila příchod nových tváří a připravuje také vydání magazínu.

Michal Půr, zdroj: FTV Prima

Michal Půr, zdroj: FTV Prima

Od počátku května se pořad 360° na CNN Prima News, který začíná každý všední den ve 20.15, prodlouží z jedné hodiny na dvě. K moderátorce Pavlíně Wolfové se připojí jako moderátorský kolega Michal Půr, šéfredaktor zpravodajského portálu Info.cz. V pořadu, ve kterém se analyzují nejdůležitější události dne, se budou střídat.

 „Nad nabídkou jsem prakticky neváhal. Pavel vtiskl CNN Prima News tvář a je vidět, že zájem o ni roste. Pro mě je to první televizní zkušenost, takže k tomu přistupuji s velkou pokorou,“ uvedl Půr.

Mezi další nové tváře zpravodajství CNN Prima News budou také patřit Roman Pistorius na pozici editora Hlavních zpráv a televizní reportérka Dominika Janochová.

CNN Prima News si k prvnímu výročí vysílání připravila komunikační kampaň, která bude veřejnosti představena 3. května ve večerních Hlavních zprávách. Její součástí je i speciální tištěný magazín, ve kterém se připomene uplynulý rok z pohledu tváří stanice, klíčových pořadů a rozhovorů s osobnostmi či mimořádných událostí. Publikace bude začátkem května dostupná v tradiční distribuční síti a zároveň bude doručena více než tisícovce klíčových i potencionálních zadavatelů.

Titulní strana magazínu, který vyjde pří příležitosti ročního výročí CNN Prima News, zdroj: FTV Prima

Titulní strana magazínu, který vyjde pří příležitosti ročního výročí CNN Prima News, zdroj: FTV Prima

CNN Prima News uvedla, že televizním vysíláním i na internetu souhrnně v březnu oslovila 7,73 mil. lidí.

Podíl CNN Prima News na TV sledovanosti se v březnu zvýšil na 0,75 % (15+). K nejsledovanějším pořadům na CNN Prima News patří Partie Terezie Tománkové, Hlavní zprávy a Zprávy Plus.

Rychlý růst zaznamenal zpravodajský web CNN Prima News, který již první měsíc po startu navštívilo přes milion reálných uživatelů, letos v březnu se s 3,77 mil. reálnými uživateli zařadil mezi TOP 4 zpravodajské weby.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Facebook CNN Prima News za celý rok získal přes 95 tisíc sledujících a měsíčně tento profil osloví více než 6 mil. lidí, uvedla Prima.

-mav-