Do DDB nastoupili Rotger, Krajčovič, Wechsler a Kirchner

pondělí, 19. dubna 2021, 09:15 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Agentura DDB Prague oznámila příchod několika nových tváří.

Christophe Wechsler, Ivan Krajčovič, Jiří Kirchner a Lluis Rotger, zdroj: DDB Prague

Christophe Wechsler, Ivan Krajčovič, Jiří Kirchner a Lluis Rotger, zdroj: DDB Prague

Agentura DDB Prague oznámila příchod několika nových tváří. Na post Experiential Creative Lead přišel Lluis Rotger. Je původem z Menorky, v minulosti působil jak v Barceloně, tak v Praze. Jeho práce získala několik ocenění na kreativních soutěžích, jako např. Cannes Lions, Clios, LIA, EuroBest nebo OneShow a dalších. V DDB se chce zaměřit se na vývoj interaktivních a aktivačních idejí pro online i offline prostředí. 

Novým členem týmu DDB je také Ivan Krajčovič na pozici Digital Strategist, který má více než 16 let zkušeností ze strany agentury i klienta, pracoval pro klienty jako ING, T-Mobile a ČSOB nebo v agentuře Wiktor Leo Burnett, kde měl na starosti značku Orange.

Nový je také seniorní kreativní tým ve složení Christophe Wechsler na pozici Senior Art Director a Jiří Kirchner jako Senior Copywriter.

Wechsler je Čechoameričan, který posledních 10 let žije v Praze. V minulosti pracoval na několika mezinárodních kampaních pro klienty Škoda Auto, Kofola nebo Royal Crown Cola. Kirchner do DDB přechází z Optimistu, kde pracoval pro klienta Škoda Auto. Dříve působil 5 let na pozici Senior Copywriter ve VMLY&R (dříve Y&R), kde se podílel na několika mezinárodně oceňovaných kampaních pro klienty jako Česká spořitelna, Post Bellum nebo Forbes.

-mav-