Festival Tanec Praha v kampani oživuje tanec

sobota, 24. dubna 2021, 08:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Festival Tanec Praha spouští kampaň k letošnímu ročníku. Vizuálně se snaží zaznamenat pohyb tanečníků ve statickém médiu.

Zdroj: Tanec Praha

Zdroj: Tanec Praha

Festival Tanec Praha, jenž se v České republice koná již od roku 1989, proběhne i letos. Konat se bude v červnu nejen v Praze, ale také na několika místech po celé republice. Kampaň na podporu 33. ročníku, kterou připravila agentura S5IVE, má přiblížit současný moderní tanec, popularizovat ho a oslovit širokou veřejnost. 

„Na kreativním zpracování letošního ročníku jsme spolupracovali s režisérem a fotografem Romanem Valentem. Společně jsme snažili přijít na možnost, jak vizuálně zaznamenat pohyb tanečníků ve statickém médiu a zároveň divákovi nabídnout možnost přímo se dotknout jejich těl. Stejným způsobem probíhá i většina představení, kde tanečníci a diváci jsou jedna forma. Na spolupráci s Tancem Praha si cením svobody práce, otevřenosti klienta a vzájemného respektu celého tvůrčího týmu,” říká Roman Číhalík, kreativní ředitel S5IVE.

Kampaň proběhne v televizi, tisku, outdooru, rádiu, na internetu a také v místech tanečních vystoupení, a to jak v Praze, tak v regionech. Připravena byla ve spolupráci se společností Armada Films. 

-stk-