Kláštorná Kalcia rozvíjí v kampani magický příběh

středa, 28. dubna 2021, 12:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kláštorná Kalcia přichází s novou televizní kampaní, v níž pracuje s magickým příběhem síly vápníku.

Zdroj: Kláštorná Kalcia

Zdroj: Kláštorná Kalcia

Minerální voda Kláštorná Kalcia, jež patří do portfolia společnosti Kofola ČS, rozvíjí v nové kampani legendu, podle níž kdysi pomohla uherskému panovníkovi ubránit se Tatarům při boji o hrad Turiec. Reklamní spot s názvem „Magická síla vápníku“ bude poprvé představen v neděli 2. května.

„Po úspěchu prvního spotu Kláštorné Kalcia, kterým jsme produkt uvedli na český trh v roce 2020, navazujeme na magický a tajuplný svět značky i v aktuální kampani. Diváka přenášíme na mystické místo, které pocitově připomíná období naší legendy. Do spotu jsme tentokrát chtěli dostat více mužnosti a ukázat tak sílu Kláštorné Kalcia. Do děje jsme proto zakomponovali dvě nové postavy – krále a kováře. Ve spotu se znovu objeví také postava čarodějky, která je v ději klíčová a díky ní příběh znovu získává tajuplný rozměr,“ přibližuje upoutávku Ivana Králiková, senior brand manager značky Kláštorná Kalcia.

V kampani klade značka důraz na benefity vápníku v pitném režimu člověka, přičemž je zobrazen v různé podobě. „Spojení značky Kláštorná Kalcia s jejím hlavním benefitem, obsahem vápníku, se nám daří už dva roky přetavit do celé naší komunikace. Znalost značky a tohoto atributu se stále zvyšuje a produkt si postupně získává srdce spotřebitelů letos druhým rokem v Česku, a již třetím rokem také na Slovensku. Loňské prodeje překonaly naše očekávání a cíle, které jsme si stanovili,“ doplňuje Ivana Králiková. 

Hudební motiv od irského skladatele Steva Lynche speciálně pro TV spot Kláštorné Kalcia opět nazpíval slovenský umělecký folklórní soubor Lúčnica. „Také spoluprací s Lúčnicou navazujeme na slovenské kořeny značky, které jsou pro nás klíčové,“ podotýká Králiková.

Kampaň bude k vidění v televizi. Její součástí budou i PR aktivity, zaměřené na význam vápníku v minerálních vodách a jeho spojení s fyzicky náročnými aktivitami. Stejně jako loni zveřejní Kláštorná Kalcia žebříček Dříč roku, v němž vyhodnocuje ve spolupráci s odborníky a lékaři fyzicky nejvíce namáhavá zaměstnání. Tento rok měřila náročnost tradičních českých a moravských řemesel – kovářů, tesařů, kameníků nebo sklářů.

Kreativa kampaně pochází z dílny agentury WMC Grey. Produkci zajistila společnost Stink Films. Režie se ujal Nieto. PR část kampaně má na starosti AC&C Public Relations.

-stk-