Komunikaci Heureka Group povede Martin Žabka

středa, 7. dubna 2021, 16:00 Aktuality, Lidé, PR MediaGuru

Komunikační tým skupiny Heureka Group řídí Martin Žabka.

Martin Žabka, zdroj: Heureka Group

Martin Žabka, zdroj: Heureka Group

Komunikační tým skupiny Heureka Group od března vede Martin Žabka, který nastoupil na nově vytvořenou pozici Group Head of Communications. Ve své nové roli bude zodpovědný za mediální komunikaci, interní komunikaci, sociální sítě a za oblast firemní odpovědnosti pro skupinu devíti zemí střední a východní Evropy, ve kterých Heureka Group působí.

„Heureka Group je nejsilnějším hráčem e-commerce v regionu CEE a během příštích let má ambici stát se největším online tržištěm v Evropě. Jedním z mých hlavních cílů bude posilovat pozici skupiny jako lídra evropského online nakupování,” říká Martin Žabka, jehož jedním z cílů bude posílení Heureky jako klíčového partnera pro značky i e-shopy jako poskytovatele datových analýz a statistik o nákupním chování zákazníků ze všech devíti zemí.

Martin Žabka získal více než dvacetileté profesní zkušenosti v public relations, interní komunikaci a CSR ve společnostech O2, CETIN, Siemens, Sport Invest Group, Honeywell nebo Novartis. Pracoval také v PR agentuře AMI Communications. 

Vystudoval Fakultu multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

-stk-