Krušovice spouští kampaň k hokejovému šampionátu

středa, 28. dubna 2021, 17:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivo Krušovice na letošní Mistrovství světa v hokeji připravilo kampaň propojující sport s gamingem.

Klíčový vizuál k hokejové kampani Krušovice, zdroj: Heineken

Klíčový vizuál k hokejové kampani Krušovice, zdroj: Heineken

K letošnímu Mistrovství světa v hokeji spouští pivní značka Krušovice hokejovou kampaň. Staví ji na propojení hokeje s domácími hráči u obrazovek. Součástí je i „královská“ spotřebitelská soutěž o chytrou televizi s herní konzolí a sto piv k tomu. 

V době vzniku kampaně ještě zdaleka nebylo jasné, jestli hokejový šampionát letos vůbec bude. „Tím spíš to pro nás byla výzva. Chtěli jsme, aby si hokej s námi všichni užili v každém případě. Díky raketově vzrůstající oblibě e-sports a gamingu u milovníků piva v ČR padlo strategické rozhodnutí vydat se právě tímto směrem,“ vysvětluje přístup k soutěži Ivana Nová, brand manager Krušovic.

Kampaň bude k vidění v televizi, na internetu a sociálních sítích. Komunikace bude probíhat také v místě prodeje. Do televizního vysílání bude nasazen spot, jenž propojuje světy pravých hokejistů a domácích hráčů. V online prostředí poběží 15 s a 6 s verze videí a bannery. Na sociálních sítích – na Facebooku a Instagramu – se budou zájemci moci zapojit do soutěže o týdenní výhry v podobě chytré televize s herní konzolí a sta piv či o denní pivní ceny. Pro in-store vznikly materiály, zobrazující atraktivní výhry v královské aranži, které mají motivovat zákazníky supermarketů ke sbírání kódů z limitované hokejové edice piv Krušovice.

„Letos jsme pro naše fanoušky připravili i jejich vlastní turnaj. Jeho finalisté se utkají v live stream přenosu, který svým komentářem doprovodí profi e-moderátoři Ondřej Lelek Kvarda a Richard Tesař. Na vítěze pak čeká nejžádanější herní konzole dneška, borec na druhém místě se zase může těšit na roční zásobu piva,“ prozrazuje na závěr Jiří Coufal, senior brand manager Krušovic.

Pod kreativou je podepsána agentura Isobar. O obsah na sociální sítě se stará Bistro Social. Produkce spotu zajistila společnost Armada Films, režie se ujal Roman Valent. Na realizaci klíčového vizuálu spolupracovalo s Isobarem studio Paranormal.

-stk-