Orion uvádí kampaní novou řadu Rodinná

neděle, 11. dubna 2021, 08:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společný čas s rodinou, ale také udržitelnost jsou hlavní pilíře nové kampaně značky Orion.

Klíčový vizuál ke kampani na Orion Rodinná, zdroj: Nestlé

Klíčový vizuál ke kampani na Orion Rodinná, zdroj: Nestlé

Čokoládová značka Orion představuje kampaní svou novou řadu Rodinná. Reaguje tak na současnou situaci, v níž lidé tráví více času se svými nejbližšími. 

Záměrem nové řady Orion Rodinná je zpříjemnit čas strávený s rodinou, a to větší gramáží tabulek, jež se hodí ke sdílení s ostatními. Novinka rovněž nabídne sedm různých variant. 

Kampaň probíhá od dubna především na sociálních sítích, zejména prostřednictvím sponzorovaným příspěvků na Facebooku a také spolupráce s vybranými influencery na Instagramu. V Česku se zapojí Sandra Nováková a Roman Vojtek, na Slovensku zase Barbora Krajčírová. Dále poběží videoreklama na YouTube a videoportálech TV Nova. Od června se přidá i tag-on k nové televizní reklamě značky i silná podpora v in-store prostředí. 

Komunikace zároveň vyzdvihuje novou hlavní ingredienci 100% udržitelné kakao, certifikované organizací Rainforest Alliance, jehož využití značka ve svém portfoliu postupně navyšuje. „Jedná se o jeden z kroků, kterými podporujeme dlouhodobou udržitelnost v souladu se závazkem značky ORION, kterým je pečovat o naše kořeny, abychom radost z čokolády mohli přinášet i našim budoucím generacím,“ říká Radomír Šlechta, senior brand manager značky Orion.

Spolu s tím spustila značka i novou microsite www.orionpronas.cz, kde komunikuje veškeré své aktivity související s udržitelností.

Vizuály a video pro kampaň vytvořila agentura Second Head, za níž stojí František Bumbálek. Spolupráci s influencery zprostředkovává agentura Promoangel a komunikaci s médii zajišťuje agentura Bison & Rose.

-stk-