Recma: Na čele žebříčku Qualipack Report je Knowlimits

pátek, 23. dubna 2021, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mediální agentura Knowlimits se podle posledního vydání Recma posunula na českém trhu do vedení v žebříčku Qualipack Report.

Zdroj: Knowlmits

Zdroj: Knowlmits

Mediální agentura Knowlimits se podle posledního vydání Recma posunula na českém trhu do vedení v žebříčku Qualipack Report. Následují agentury Médea a PHD. Žebříček hodnotí agentury nejen podle výše obratu, ale také podle kvalitativních aspektů, jako je přístup k novým tendrům, účast v oborových soutěžích nebo typ klientů, pro které mediální agentura pracuje.

Kvalitativní hodnocení je založeno na dvou skupinách kritérií – vitalita a struktura. Pod vitalitou se rozumí konkurenceschopnost v tendrech, tj. schopnost navrhovat inovativní mediální strategie a zároveň efektivní cenové nabídky pro zadavatele. Hodnocení se provádí jednou ročně a zároveň tři roky po sobě. Tím se sleduje, zda jsou výkony konzistentní. Na druhou stranu kritéria struktury zkoumají hlavně disponibilní zdroje agentury, tj. počty specialistů v jednotlivých sekcích – digital, data & analýzy nebo obsah & eventy. Oblast struktury zohledňuje také počet velkých zadavatelů, lokální propojení nebo sílu vztahů s klienty.

„Agentura Knowlimits dosáhla nejvyššího stupně hodnocení na českém trhu a získala 17 bodů, tzv. high profile. Obsadila tak první místo mezi mediálními agenturami (nezávislými i síťovými) v České republice,“ uvedla Beatrice Goursaud. 

Knowlimits získala prvenství i v žebříčku Recma Compitches 2020, který hodnotí úspěšnost v nových mediálních tendrech. Zde byla ohodnocena ratingem A+. 

RECMA Quali pack report

 

Agency

Quali-scores

Profile

1.

Knowlimits

17

High

2.

Médea

14

High

3.

PHD

12

High

source: RECMA, February 26, 2021

-mav-