Růžový slon uzavírá májovou reklamou svou sérii spotů

neděle, 18. dubna 2021, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Růžový slon nasazuje další spot ze své kampaně Růžové randění. Tentokrát oslavuje máj, měsíc lásky a milenců.

Zdroj: Repro Vimeo Ruzovyslon.cz

Zdroj: Repro Vimeo Ruzovyslon.cz

Internetový obchod s erotickými pomůckami Růžový slon přichází s novou reklamní kampaní, v níž se nyní zaměří na máj, měsíc lásky a milenců. Další animovaný spot s maskotem Růžového slona a hlasem Martina Stránského bude nasazen do televize 19. dubna, konkrétně na Novu, Primu, Óčko a Markízu. 

Aktuální reklamní spot uzavírá sérii nazvanou Růžové randění, s níž Růžový slon začal na Valentýna, pokračoval na MDŽ a Velikonoce. Tentokrát ukáže, že vyznat lásku není těžké, zvlášť, když máte k ruce „růžové“ pomocníky a na nose růžové brýle.

„Tradice máje jako měsíce lásky je u nás velmi silná, a proto věříme, že naše růžová kampaň diváky potěší a inspiruje. Růžové brýle sice obvykle vnímáme jako symbol naivity a přehnaně pozitivního očekávání, ale proč si v dnešní těžké době přece jen trochu té bezstarostné naivity neužít? Sama láska nám přece občas růžové brýle na nos nasazuje,“ komentuje novou kampaň majitel společnosti Adam Durčák.

Reklama opět přinese i tipy na lechtivé zážitky, ty však mohou zájemci načerpat například i z pořadu Pozitivní vibrace na stanici Óčko. Televizní spoty doplní sponzorské vzkazy, online reklama a PR aktivity.

Kampaň je opět dílem in-house týmu a agentur Brand Family a Motionhouse.

-stk-