V24 Media vydá v květnu magazín Vogue Leaders

pátek, 30. dubna 2021, 10:10 Aktuality, Tisk MediaGuru

V prvním vydání Vogue Leaders vedou vzájemný rozhovor slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a první ministryně zahraničních věcí USA Madeleine Albrightová.

Z vizuálu upozorňujícího na vydání edice Vogue Leaders, zdroj: V24 Media

Z vizuálu upozorňujícího na vydání edice Vogue Leaders, zdroj: V24 Media

Společnost V24 Media, vydavatel Vogue CS, uvede první tištěné vydání magazínu Vogue
Leaders. Nový časopis přináší příběhy úspěšných žen a mužů a také značek. V prvním vydání se redakční tým rozhodl pro formát vzájemných rozhovorů, v němž se stírají hranice mezi zpovídanými a zpovídající. Rozhovor tak spolu vedly slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a první ministryně zahraničních věcí Spojených států amerických Madeleine Albrightová.

Vogue Leaders si klade za cíl propojovat zkušené lídry s talentovanými lidmi  a chce inspirovat čtenářky a čtenáře k tomu, aby posouvali existující hranice a překonávali své limity. Uvádí, že rovněž podporuje diverzitu, zodpovědnost a úctu k jedincům, komunitám
a životnímu prostředí.  

Podobu titulní strany tuzemského vydání Vogue Leaders odhalí V24 Media až v první třetině května. Časopis vyjde 13. května a bude distribuován společně s knihou Vogue.

„Když jsme Vogue Leaders v lednu 2021 uvedli na naší digitální platformě, bylo Česko i Slovensko v pevném sevření pandemie covid-19. Rozhodli jsme se soustředit na téma leadershipu, protože leaders jsou v náročných okamžicích majákem a inspirací pro ty, kdo usilují o proměnu společnosti a řešení jejích problémů. Je důležité nabízet prostor lidem s vizí, kteří mohou ostatním pomáhat nacházet směr. Považuji za velkou čest, že první ministryně zahraničních věcí Spojených států Madeleine Albright a slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v našem debutovém vydání vstoupily do vzájemného rozhovoru. Díky Vogue CS se tyto dvě výjimečné ženy dvou různých generací, které sdílejí společnou vizi ženského empowermentu, setkaly vůbec poprvé,“ uvedla Michaela Seewald, zakladatelka a výkonná ředitelka V24 Media.

Vogue CS vychází v pražské společnosti V24 Media ve spolupráci s Conde Nast International. Společnost založila Michaela Seewald, která provoz financuje. Šéfredaktorkou je Andrea Běhounková.

-mav-