Venezuelský rum Pampero mění svůj design

neděle, 18. dubna 2021, 08:53 Aktuality, Marketing MediaGuru

Rum z venezuelské palírny Pampero změnil po letech svůj design. Sází na zakulacenou lahev a kožený vak.

Rum Pampero v novém designu, zdroj: Stock Plzeň – Božkov

Rum Pampero v novém designu, zdroj: Stock Plzeň – Božkov

Značka venezuelského rumu Pampero mění po letech svůj design. Nově bude pracovat se zakulacenou lahví a koženým vakem výrobce, kterými odkazuje na své dědictví, inspiraci svobodnými kovboji Llaneros a jejich zvyky. Rovněž vychází vstříc ekologickým požadavkům současné doby. 

Nové provedení vaku Pampero Aniversario má svým vzhledem evokovat autentická kožená sedla, která byla tradičně používána kovboji Llaneros. Odkazuje na řemeslnost a tradici, ke které se rum od svého vzniku hlásí. Červené logo Llaneros je nyní díky voskové pečeti viditelnější. Tři zobrazené sudy mají dvojí symboliku – v prvním případě odkazují na trojitý proces destilace, v druhém případě na stárnutí rumu v dubových sudech, kde rum získává své aroma bohaté na ovocné, vanilkové a tabákové tóny. Venezuelské logo umístěné ve spodní části vaku reflektuje původ a kvalitu. 

Kožený vak, jenž má chránit lahev před poškozením, je vyroben z udržitelného materiálu. Ručně vyrobené šněrování umožňuje snadnější nalití rumu bez nutnosti sejmutí vaku, který se tak stává trvalou součástí produktu. 

Láhev zůstala i nadále ikonicky zakulacená. Její tvar je inspirován venezuelským stromem Tapara, jehož plody používali Llaneros jako nádoby na tekutiny. Vak má v sobě spojovat vše, co je značce Pampero vlastní – autenticitu, sebevědomí, hrdost, kvalitu, odvážný charakter a řemeslnou péči.

-stk-