VŠKK připravuje studium marketingu v kombinované formě

pátek, 23. dubna 2021, 11:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

VŠKK připravuje pro nové zájemce kombinované bakalářské studium marketingu.

Zdroj: VŠKK

Zdroj: VŠKK

Vysoká škola kreativní komunikace (VŠKK) připravuje pro nové zájemce o studium kombinované studium marketingu. Tato forma bakalářského studia bude určena převážně pro zájemce, kteří již podnikají nebo pracují, ale chtějí si doplnit své teoretické i praktické znalosti v oblasti marketingu a reklamy. Absolventům této formy studia se navíc získáním bakalářského titulu otevírají větší šance uplatnit se do budoucna ještě více na trhu práce.

„Dle předběžných zjištění mají o tento typ studia zájem lidé z reklamních agentur, médií i z marketingových oddělení zadavatelů reklamy,“ uvedla Petra Zadražilová, provozní ředitelka VŠKK. Výuka bude probíhat převážně v pátek odpoledne nebo v sobotu a částečně i formou on-line výuky. V případě obdržení akreditace bude výuka zahájena od října 2021.

Kombinované studium obsahově vychází z již čtvrtým rokem probíhajícího denního bakalářského studia marketingu. Zohledňuje ale i specifické požadavky od zástupců Asociace komunikačních agentur (AKA), se kterými byla náplň výuky konzultována.
„Dlouho jsme přemýšleli nad tím, jak umožnit lidem z naší branže zdokonalovat se a růst. Vysoká škola kreativní komunikace tuto možnost dala a je to skvělé, že se lidé mohou rozvíjet při zaměstnání a doplňovat si tak znalosti, vědomosti a vyměňovat si zkušenosti a růst. Růst je něco, co všichni potřebujeme,“ sdělil Jan Binar, prezident AKA a CEO reklamní agentury McCann Prague.

-mav-