Za Wolt v regionu komunikuje Jana Jarošová

čtvrtek, 22. dubna 2021, 07:20 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Na pozici manažerky komunikace Woltu pro český, slovenský, maďarský a polský trh nastupuje Jana Jarošová.

Jana Jarošová, zdroj: Wolt

Jana Jarošová, zdroj: Wolt

Rozvážková služba Wolt rozšiřuje svou působnost ve střední Evropě. Na pozici manažerky komunikace pro Česko, Slovensko, Maďarsko a Polsko nastupuje Jana Jarošová. Jejím úkolem bude koordinovat komunikační strategii značky na všech zmíněných trzích a zároveň podporovat lokální týmy, jejichž řady se postupně rozšiřují. 

„Wolt nastartoval neuvěřitelnou a obdivuhodnou mezinárodní expanzi do všech zemí. Za pouhých 5 let se dokázal rozrůst ze 4 na 23 zemí při zachování vysoce kvalitního zákaznického servisu. Posílení byznysu a komunikace ve středoevropském regionu je přirozeně dalším krokem,” říká Jana Jarošová.

Do Woltu přichází Jana Jarošová ze skupiny J&T Finance Group, kde měla pět let na starosti PR, interní komunikaci a CSR značek Poštovní banky a 365.bank. Dříve působila na pozici mluvčí a PR manažerky ve slovenské J&T Bance a jako konzultantka v PR agentuře Neuropea. Zkušenosti sbírala také jako ekonomická reportérka v týdeníku Trend, Hospodářských novinách nebo zpravodajské agentuře Sita. Vystudovala Ekonomickou univerzitu v Bratislavě, obor ekonomická teorie a žurnalistika.

Za pět let své existence se Wolt rozrostl do více než 160 měst po celém světě a je partnerem téměř 40 tisíc restaurací a podniků. V rámci střední Evropy momentálně působí ve 37 městech a pokračuje v expanzi nejen v oblasti rozvážky potravin, ale současně se soustředí na rozvoj zásilkových služeb v potravinářském a maloobchodním sektoru. V roce 2020 Wolt uzavřel partnerství s více než 1 500 obchody po celém světě.

V České republice, kde působí přes dva roky, má v portfoliu přes 1500 restaurací nacházejících se v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a nově také v Plzni.

-stk-