Zalando spouští kampaň s česko-vietnamskými ambasadory

čtvrtek, 15. dubna 2021, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zalando lokalizuje na českém trhu svou globální kampaň. Spolupracuje v ní s ambasadory s česko-vietnamskými kořeny.

Jednou z tváří kampaně je youtuberka Bé Hà Nguyen, zdroj: Zalando.

Jednou z tváří kampaně je youtuberka Bé Hà Nguyen, zdroj: Zalando.

Módní e-shop Zalando navazuje na nedávno představenou globální kampaň „Tady s námi napořád“ a spouští její lokální amplifikaci s názvem Generace V. V ní spolupracuje s několika lidmi s česko-vietnamskými kořeny, které se svěřují se svým pohledem na hodnoty, které by měly s námi zůstat napořád. Vyjmenovávají například kulturní obohacení, přijetí, sebevědomí nebo respekt. 

V kampani, jež pracuje se speciální microsite, se objeví například současná ambasadorka Zalanda, youtuberka Bé Hà Nguyen, herečka Ha Than Špetlíková, herec Lukáš Tran, kavárník Jackie Tran nebo fotbalový brankář Filip Nguyen. Každý z nich poukazuje na to, čeho si na česko-vietnamském soužití nejvíc cení a jakých hodnot si nejvíce váží. 

Kampaň „Tady s námi napořád“ je zaměřena na oslavu hodnot, které Zalandu leží na srdci, jako je například diverzita či inkluze, a tato lokální amplifikace ji doplňuje o česko-vietnamskou perspektivu.

Velikost vietnamské komunity v Česku se odhaduje na 60 až 100 tisíc lidí.  Po Slovácích a Ukrajincích je vietnamská komunita třetí nejpočetnější menšinou na českém území.

-stk-