CNN Prima spustila kampaň, využívá i OOH v reálném čase

pátek, 7. května 2021, 14:05 Aktuality, TV, Outdoor, Reklama MediaGuru

CNN Prima News uvedla v tomto týdnu svoji novou komunikační kampaň. Pokrývá většinu hlavních mediatypů, v outdooru pracuje s aktuálním zpravodajstvím.

Plocha společnosti Media Channel nabízí aktuální zpravodajství CNN Prima News v ulici Wilsonova v Praze, zdroj: FTV Prima

Plocha společnosti Media Channel nabízí aktuální zpravodajství CNN Prima News v ulici Wilsonova v Praze, zdroj: FTV Prima

Zpravodajská CNN Prima News spustila novou komunikační kampaň. Poprvé ji představila u příležitosti jednoho roku od svého startu 3. května 2020 televizním spotem odvysílaným v Hlavních zprávách. 360stupňová kampaň je doplněna vydáním speciálního tištěného magazínu, který reflektuje první rok existence CNN Prima News. Dostupný je široké veřejnosti v tradiční prodejní síti, distribuován byl rovněž více než tisícovce klientů.

Tištěný magazín CNN Prima News, zdroj: FTV Prima

Tištěný magazín CNN Prima News, zdroj: FTV Prima

Hlavní myšlenka kampaně je vyjádřena v televizním spotu, ve kterém vystupují v prostřizích osobnosti zpravodajství s děkovnými vzkazy určeným všem, kteří čelili dopadům koronavirové pandemie nebo se přímo během krize zasazovali o pomoc ostatním.

„Mediální prostor byl v uplynulém roce zaplněn v drtivé většině zprávami o koronavirové krizi. Pandemie zkrátka zasáhla do života každého z nás. I proto jsme do kampaně k našemu výročí tento klíčový prvek zapojili formou poděkování našim divákům a široké veřejnosti,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.

Televizní spot, který se inspiroval staniční upoutávkou brazilské CNN, vznikl stejně jako další části kampaně in-house a bude v průběhu května nasazován do vysílání CNN Prima News a doplněn škálou videokanálů nejen v rámci médií skupiny Prima.

Kampaň bude celý květen pokrývat veškeré hlavní komunikační kanály od printu přes online, sociální média, až po OOH. „Úplnou novinkou je navázání spolupráce se společností Media Channel, na jejichž pražských velkoformátových digitálních plochách se bude v reálném čase zobrazovat aktuální zpravodajství přímo z redakce CNN Prima News. Pražané tak budou moci získávat aktuální informace o podstatných událostech přímo ze sedadel svých vozů,“ doplňuje Pýcha.

-mav-