Kaufland pokládá Jaromíru Jágrovi „drsné“ otázky

pondělí, 10. května 2021, 11:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kaufland připravil ve spolupráci s dětskými tazateli sérii rozhovorů s Jaromírem Jágrem, který odpovídá na „drsné“ otázky.

Jaromír Jágr, zdroj: Kaufland

Jaromír Jágr, zdroj: Kaufland

Kaufland již druhým rokem podporuje český hokej a spolupracuje s ambasadorem Jaromírem Jágrem. Letos ve spolupráci s dětskými tazateli ve věku od 6 do 13 let připravil sérii rozhovorů, v nichž hokejista odpovídá na „drsné“ otázky. 

„Jaromír Jágr je přes 30 let v absolutní hokejové špičce. Za tu dobu dal tisíce rozhovorů a na každou otázku sportovních novinářů odpověděl aspoň stokrát. V téhle poloze ho znají absolutně všichni. Proto jsme si řekli, že jestli ho chceme fanouškům představit jinak, znamená to, že mu musíme položit jiné otázky. Nejlépe takové, které se ještě nikdo nikdy nedovážil položit,“ popisuje Mario Poór, kreativní ředitel pražské agentury Effectivity, která je pod kampaní podepsána. 

Děti i Jaromír Jágr dopředu dostali pouze tematické okruhy, a tak obsah vznikal přímo na place. Většina tazatelů přitom pocházela z řad dětí zaměstnanců Kauflandu. Celkem zatím vzniklo šest dílů rozhovorů, které budou ke zhlédnutí na sociálních sítích.

Režie se zhostil Jakub Švejkar. Produkci zajistila společnost Heroes of production.

-stk-