Marketing ČSOB Penzijní společnosti povede Václav Lokaj

pátek, 14. května 2021, 13:10 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým obchodním a marketingovým ředitelem ČSOB Penzijní společnosti se od 1. června stane Václav Lokaj.

Václav Lokaj, zdroj: ČSOB

Václav Lokaj, zdroj: ČSOB

S platností od 1. června se stane novým obchodním a marketingovým ředitelem ČSOB Penzijní společnosti Václav Lokaj. V této pozici vystřídá Ladislava Rokose, který se rozhodl skupinu ČSOB opustit.

Václav Lokaj je dlouholetým zaměstnancem skupiny ČSOB, kde pracuje již  od roku 2003. Po celou dobu své profesní kariéry se zaměřuje na oblast obchodu – nejprve v pobočkové síti jako retailový i firemní bankéř a posléze od roku 2008 v manažerských rolích. Následně od roku 2012 pracoval v centrálních útvarech, mj. jako projektový manažer útvaru Produkty a služby a zaváděl v ČSOB věrnostní program pro retailové klienty. Od roku 2016 pak vedl tým segmentových manažerů se zaměřením na řízení retailového klientského portfolia a rozvoj spolupráce ve skupině ČSOB. V rámci této pozice je také součástí projektu integrace ČMSS do skupiny ČSOB. Řídí i aktivity spojené s věrnostním programem ČSOB a Poštovní spořitelny a motivačním programem pro retailové zaměstnance partnerských společností.

V rámci své nové pozice se Václav Lokaj zaměří na činnosti spojené s probíhající digitalizací jednotlivých procesů Penzijní společnosti a portfolio management klientské báze. Mezi jeho další aktivity bude patřit zefektivnění interních procesů a pokračování ve sjednocování jednotlivých postupů ve spojení se skupinou ČSOB.

-stk-