Primalex v kampani ukazuje drobné rodinné nehody

úterý, 11. května 2021, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Primalex v novém reklamní spotu sází na záběry z každodenního rodinného života, kde se občas přihodí i nehoda.

Zdroj: Primalex

Zdroj: Primalex

Značka barev na stěnu a nátěrů na dřevo Primalex spouští novou kampaň, v níž podporuje novou řadu extra odolných omyvatelných a čistitelných nátěrů Ceramic. Místo řemeslníků, na které sázela loni, se nyní soustředí na každodenní rodinný život. 

„Chceme spotřebitelům ukázat, že čistitelné nátěry Ceramic jsou extra odolné vůči nečistotám a skvrnám a poradí si i se zdánlivě beznadějnými situacemi. Paleta 23 odstínů nám poskytla skvělé možnosti kontrastů se skvrnami, takže diváci při sledování spotu rozhodně zažijí autentické pocity,“ odkrývá strategii značky Silvia Dyrcová, marketingová manažerka značky Primalex pro Českou republiku.

Reklamní půlminutový spot se bude vysílat v průběhu května na televizních stanicích skupina Nova. Dále se kampaň objeví v tisku a na internetu, součástí je i komunikace v interních kanálech – na webových stránkách, sociálních sítích a prodejnách s barvami.

Kreativa vznikla v dílně rumunské agentury Next Advertising. O PR se stará Doblogoo, jež se zaměří zejména na komunikaci hobby konceptu Projekt na víkend, který vznikl ve spolupráci s odborníky. „Projekt na víkend je určen nejen domácím kutilům, ale také všem, kteří by si rádi vylepšili svůj dům, chatu či zahradu. Po celý rok jim budeme přinášet zajímavé inspirace,“ dodává Silvia Dyrcová.

-stk-