Radio Zlín se od pondělí začleňuje do sítě Hitrádií

pondělí, 31. května 2021, 09:35 Aktuality, Rádio MediaGuru

Pokrytím Zlínského kraje se programový koncept postavený na regionálních stanicích Hitrádio rozšíří do celé republiky.

Zdroj: Media Bohemia

Zdroj: Media Bohemia

Radio Zlín, nejposlouchanější regionální rozhlasová stanice ve Zlínském kraji, vstupuje od pondělí 31. května do celoplošné sítě Hitrádií a mění se na Hitrádio Zlín. Rodinu regionálních Hitrádií provozuje skupina Media Bohemia. Pokrytím Zlínského kraje se programový koncept postavený na regionálních stanicích rozšíří do celé republiky.

„Hitrádio Zlín bude znít všemi barvami současného popu a svým posluchačům nabídne vše, co potřebují slyšet. Kvalitní regionální zpravodajství, doplněné o informace z regionu, i příjemnou společnost známých hlasů, které od pondělí 31. května posílí ranní dvojice Johan Mádr a Ondra Havel ze Snídaně šampionů,” popsala programová ředitelka Hitrádií Markéta Rachmanová.

Do programu Hitrádia Zlín se od 28. května vrátí i moderované večery a víc prostoru má dostat také víkendový program, který se rozšíří o aktuální zpravodajství a tipy na místa i akce v kraji.

Začlenění Hitrádia Zlín do celoplošné sítě Hitrádií přinese také změny v nabídce reklamních produktů mediazastupitelství Radiohouse, které obchodně zastupuje rádia skupiny Media Bohemia. Zastupitelství se rozšiřuje o značky Hitrádio Zlín a Rock Max. „Vytvořili jsme nové portfolio a obchodní balíčky pro národní klienty s větším zásahem a efektivnějšími kampaněmi, které přinesou našim klientům větší zásah a tím vyšší hodnotu za jejich reklamní investice,“ uvedl Štěpán Ryska, jednatel Radiohousu. „Dochází také k výraznému posílení obchodní pozice Radiohouse v rámci centrální Moravy,“ dodal Ryska.

Podle aktuálního měření výzkumu Radioprojekt poslouchá Radio Zlín 62 tisíc lidí týdně.

-mav-