Škoda se v hokejové kampani spojila se Sašou Rašilovem

pátek, 28. května 2021, 09:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti letošního MS v hokeji připravila Škoda Auto kampaň se Sašou Rašilovem v hlavní roli.

Zdroj: Repro YT Škoda Auto

Zdroj: Repro YT Škoda Auto

Škoda Auto, která je již 29 let oficiálním hlavním sponzorem mistrovství světa v ledním hokeji, spustila speciální hokejovou reklamní kampaň, v níž si hlavní roli zahrál Saša Rašilov. Postavena je na podobnosti hokejové situace a funkce některého z asistentů vozů Škoda, což vyjadřuje i claim: „I mistři světa ocení asistenci“. 

„Sponzorem mistrovství světa v ledním hokeji IIHF jsme od roku 1993, letos je to tedy už po 29. v řadě. Díky tomu držíme i světový rekord v délce hlavního sponzorství v historii sportovních mistrovství světa. Dlouhodobě podporujeme i českou hokejovou reprezentaci. Proto jsou pro nás spoty kombinující nadsázku podtrženou skvělým výkonem Saši Rašilova a technické funkce našich vozů ideální volbou,“ říká Eva Mašková z oddělení marketingu Škoda Auto Česká republika.

V rámci kampaně byly natočeny tři 20s televizní spoty pro Českou republiku a tři 30s další pro ostatní trhy. Dále se videa s různou stopáží objeví tak v online prostředí. V tuzemských reklamách je komunikačním vozem nový elektrický vůz Škoda Enyaq iV, v zahraničí je to navíc i Škoda Karoq. Spoty běží ve vysílání České televize v rámci komerčních přestávek během zápasů. 

Kreativní koncept připravila pražská Zaraguza, která je od roku 2019 jednou ze dvou hlavních ATL agentur českého zastoupení automobilky. Produkci zajistila produkce Flux Films s režisérem Adamem Vopičkou a kameramanem Radimem Střelkou. O mediální nákup se stará PHD. 

-stk-