Vitana pokračuje ve stavbě grilovišť na přání veřejnosti

pátek, 14. května 2021, 05:30 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

V rámci své grilovací kampaně Vitana i letos postaví tři nová griloviště, jejichž umístění vzešlo z veřejného hlasování.

Zdroj: Vitana

Zdroj: Vitana

Vitana již popáté uspořádala soutěž o výstavbu veřejného griloviště. Je součástí kampaně značky na podporu produktů vhodných ke grilovací sezóně, jež se v komunikaci spojuje s konceptem Gorilování. 

Vitana pokračuje v Gorilování, využívá píseň od Neckáře

pondělí 26. dubna 2021

O výstavbu grilovacích míst pravidelně soutěží obyvatelé měst a obcí formou hlasování, které probíhá na stránkách projektu vždy před grilovací sezónou. V letošním ročníku uspěly a zařízení pro přípravu grilovaných dobrot v přírodě získaly tři obce.

„O místech, kde by si lidé grilovací místo přáli, bylo možné hlasovat na soutěžním webu do 7. dubna, stačilo pouze zadat PSČ. Se stavbou grilovišť chceme začít co nejdříve, aby byla v případě zlepšení epidemické situace dostupná během hlavní grilovací sezóny,“ uvedl Martin Kusal z marketingového oddělení společnosti Orkla Foods Česko a Slovensko.

Nová griloviště vzniknou v Červené Vodě, Janově u Krnova a Bezděčí u Trnávky. Minulý rok se griloviště dočkali obyvatelé Žatce, Jílového u Prahy a Albrechtic. Všechna místa lze najít zde.

-stk-