WMC/Grey má nové klienty: Baťu, L’Oréal či Imperial Tobacco

pátek, 14. května 2021, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

WMC/Grey si v letošním roce připsala čtyři nové klienty. Zároveň se jí podařilo prodloužit a rozšířit některé stávající spolupráce.

Zdroj: FB WMC/Grey

Zdroj: FB WMC/Grey

Reklamní agentura WMC/Grey v tomto roce přidala do svého portfolia čtyři nové klienty – výrobce obuvi a doplňků Baťa, kosmetickou firmu L’Oréal, tabákovou společnost Imperial Tobacco a také pivo Braník. Zároveň prodloužila a rozšířila spolupráci se třemi brandy z portfolia skupiny Kofola ČeskoSlovensko a se společnostmi Vitana a Pražská energetika. 

Pro značku Baťa se WMC/Grey stává globální digitální agenturou. Bude tak vytvářet a řídit komunikaci této tradiční české značky v on-line prostředí s celosvětovým dosahem na více než 70 trzích světa. „Značku Baťa hodláme komunikačně posunout na další level. V tom nám pomohou všechny naše zkušenosti a know-how v oblasti digitálních služeb nejen na domácím trhu, ale celosvětově,“ přibližuje novou spolupráci Jan Plajner, Business Development Director agentury.

Digitální komunikaci bude WMC/Grey nově zajišťovat i pro značku Garnier, patřící pod L’Oréal. Starat se o ni bude na českém, slovenském i maďarském trhu.

Do portfolia si WMC/Grey připsala i jednoho síťového klienta – ve spolupráci s Grey London odstartuje na českém trhu komunikační kampaň pro launch nového produktu společnosti Imperial Brands (na českém trhu Imperial Tobacco ČR). „Komunikační koncept se propíše do všech kanálů, tedy ATL, digtálu i in-store,“ upřesňuje za agenturu její výkonná ředitelka Adéla Krausová. 

V neposlední řadě vyhrála agentura tendr na pivní značku Braník, jejíž nový komunikační koncept branických rytířů je již k vidění. 

Braník v kampani nechává ožít Branické rytíře

čtvrtek 15. dubna 2021

Letos se agentuře také podařilo rozšířit spolupráci se třemi značkami společnosti Kofola ČeskoSlovensko. Jedná se o Rajec, Kláštorná Kalcia a Semtex. Dále prodloužila partnerství s Vitanou a Pražskou energetikou. 

-stk-