Acomware uvádí novou kreativní agenturu Blueglue

pátek, 18. června 2021, 11:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Acomware přichází na český trh s novou kreativní agenturou Blueglue.

Novou agenturu Blueglue povede Pavel Paradýs, zdroj: Acomware.

Novou agenturu Blueglue povede Pavel Paradýs, zdroj: Acomware.

Společnost Acomware po ročních přípravách uvádí na trh novou kreativní agenturu Blueglue. Tvoří ji 20 specialistů pod vedením Pavla Paradýse, který měl v Acomware poslední dva roky na starost vybudování samostatného týmu specializujícího se na výkonnostní marketing a správu obsahu na sociálních sítích.

„Acomware je historicky silně spojován s výkonem či prací s daty. Už dlouhou dobu ale klademe stejný důraz také na kreativu a obsah, což dokazují komplexní kampaně, které jsme realizovali pro naše klienty. Nová agentura je tak pro nás logickým vyústěním této cesty,“ vysvětluje David Vurma, CEO společnosti Acomware.

Tým se soustředí především na komplexní kreativní řešení, tedy budování vizuálních identit, tvorbu obsahu nebo videoprodukci. Nevěnuje se však jen online aktivitám, ale také obalovému designu, televizním spotům, produkci venkovní inzerce či celkové realizaci komunikačních kampaní. Další významnou oblastí služeb jsou sociální sítě, a to jak z výkonnostního, tak obsahového hlediska.

K dispozici má Blueglue kompletní zázemí s vlastním produkčním studiem a vybavením potřebným pro video a foto tvorbu, včetně livestreamovací techniky.

Již nyní má Blueglue v portfoliu strategii pro Mobil.cz, dále pracuje pro značky Sconto, Astratex, Tescoma, Officeo | Office Depot. 

-stk-