Agenturu Dotcom.cz povede Barbora Baránková

pátek, 11. června 2021, 12:50 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Výkonnou ředitelkou agentury Dotcom.cz se stala Barbora Baránková.

Barbora Baránková, zdroj: Dotcom.cz

Barbora Baránková, zdroj: Dotcom.cz

Na pozici Managing Directorky agentury Dotcom.cz nastoupila Barbora Baránková, jež doposud působila ve vedení klientského servisu. Jejím hlavním úkolem v nové roli bude maximalizovat potenciál stávajících klientů a etablovat agenturu ve výběrových řízeních i new business. Vedle rozvoje české pobočky agentury se bude věnovat také řízení slovenských struktur, které byly vytvořeny pro klienta Tesco CE.

„Jsme přesvědčeni, že Barbora je nejlepší volbou pro tuto náročnou pozici. Má dlouhodobé zkušenosti s vedením rozsáhlého týmu na Slovensku, respekt mezi kolegy i u klientů, je precizní a cílevědomá. Věříme, že vše zúročí i na své nové pozici. Pozitivní ohlas klientů na její jmenování do nové funkce nám potvrdil správnost tohoto rozhodnutí,“ řekl Roman Beličák, CEO Dotcom Advertising.

Dotcom.cz je fullservisová reklamní agentura, jež na trhu působí od roku 2018. Mezi její klíčové klienty patří kromě Tesco CE také Tesco Česká republika nebo Stavební spořitelna ČS. Ve spojení s mateřskou agenturou dotcom.sk, agenturou Abanana v Krakově a BeSocial v Budapešti poskytuje klientům i řešení pro oblast V4.

-stk-