Burda v červnu uspořádá Apetit piknik i Dny Apetit

středa, 2. června 2021, 09:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

Burda v červnu uspořádá dva eventy spojené se značkou Apetit, a to Apetit piknik a po vzoru Marianne i Dny Apetit.

Zdroj: Burda International CZ

Zdroj: Burda International CZ

Časopis o vaření Apetit (Burda International CZ) uvede v červnu dva projekty. Po roční pauze uspořádá v druhé polovině měsíce jubilejní 10. ročník eventu Apetit piknik a také nový online festival gastro zážitků Dny Apetit. Ty se uskuteční se po celé republice.

„Aby se náš etablovaný event Apetit piknik rozšířil i mimo hranice hlavního města, startujeme Dny Apetit, které si budou všichni milovníci dobrého jídla plně užít od 19. do 27. června, a to po celé ČR, " říká o novém projektu Miroslava Harcegová, Head of Marketing ve společnosti Burda International CZ

Novinka v podobě mobilní aplikace Dny Apetit vychází z více než dvacetileté historie projektu Dny Marianne. Aplikaci lze stáhnout zdarma a slevové kupony si mohou zájemci odemknout dvěma způsoby – bezplatně díky zadání kódu, který najdou v červnovém vydání časopisu Apetit, nebo přímo v aplikaci za poplatek 49 Kč. Časopis Apetit zve zákazníky na více než 120 slevových nabídek do restaurací, kaváren či obchodů s delikatesami a vínem.

Nabídky zahrnují i speciální slevy na kuchařky Edice Apetit, které budou zároveň k dispozici i na akci Apetit piknik, který se uskuteční v sobotu 19. června 2021 v parku Grébovka v Praze od 10:00 do 22:00.

-mav-