Cosmopolitan upravuje design, obměňuje redakci

středa, 23. června 2021, 17:10 Aktuality, Tisk MediaGuru

Měsíčník Cosmopolitan z portfolia mediální skupiny Mafra upravuje aktuálním červencovým číslem svůj design.

Červencová titulní strana časopisu Cosmopolitan, zdroj: Mafra

Červencová titulní strana časopisu Cosmopolitan, zdroj: Mafra

Měsíčník Cosmopolitan z portfolia mediální skupiny Mafra upravuje aktuálním červencovým číslem (v prodeji od 24. června) svůj design. Kromě změn ve vizuální podobě představí také nové rubriky a nová jména v redakčním týmu. Za novým konceptem stojí šéfredaktorka Adéla Mazánková, která do vedení titulu přišla letos v březnu.

„Naší misí je nejen inspirovat, ale i vtáhnout co nejvíce mladých hlasů a talentů přímo do centra dění, do tvorby časopisu,“ říká k novému pojetí titulu šéfredaktorka Adéla Mazánková.

Nová vizuální podoba měsíčníku chce reflektovat trendy, které sleduje cílová skupina generace Z. Zároveň chce navázat na dosavadní vizuální styl časopisu.

Kromě redesignu titulu dochází také k obměně redakčního týmu. Na místo redaktorky nastoupila Anna Basiková, mezi současnými spolupracovníky je i designér Jan Černý, food influencerka Silvie Tiplicová nebo influencerka a podnikatelka Lucie Kratochvílová. Společně s novým týmem přibyly i nové pravidelné rubriky a změnou prošly i sociální sítě měsíčníku.

-mav-