Do VCCP nastupuje Luboš Jahoda a Lazo Raftovski

pátek, 4. června 2021, 12:45 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Seniorní tým kreativní agentury VCCP rozšíří Luboš Jahoda a Lazo Raftovski.

Luboš Jahoda a Lazo Raftovski, zdroj: VCCP

Luboš Jahoda a Lazo Raftovski, zdroj: VCCP

Do kreativní agentury VCCP od června nastupuje Luboš Jahoda na pozici Business Director a Lazo Raftovski v roli Senior Plannera. Agentura si od nových tváří slibuje upevnění pozice silného strategického a businessového partnera pro své klienty.

„Stavíme na tom, co vnímáme jako své silné stránky a jsme si jistí, že Lazo i Luboš budou v tomto smyslu velkým přínosem pro strategický i accountský tým,“ vysvětluje záměr Helena de la Barre, výkonná ředitelka VCCP.

Luboš Jahoda do VCCP přišel po třináctiletém působení v Kaspen/Jung von Matt, kde byl jedním ze dvou managing partnerů a vedl klienty jako Ikea, Budějovický Budvar, Kooperativa nebo Volkswagen. Ve své nové roli povede agenturní tým Albertu, s nímž VCCP dlouhodobě spolupracuje na transformaci značky a jejím budování.

Lazo Raftovski nově ve VCCP obsadí pozici seniorního strategického plánovače, a naváže tak na své působení v agentuře před sedmi lety, kdy v roli stratéga pracoval na značce O2. Z agentury se přesunul do společnosti PPF, kde měl na starosti strategické plánování, business repositioning a customer experience design značky Home Credit napříč světovými trhy. Specializuje se převážně na oblast telekomunikací, financí a online retailu.

-stk-