HyperInzerce spustila nový inzertní portál pro přímý prodej

středa, 23. června 2021, 10:55 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Součástí nové inzertní platformy je i nová mobilní aplikace, která má umožnit vkládání inzerátů i komunikaci mezi uživateli.

Zdroj: Hyperinzerce

Zdroj: Hyperinzerce

Inzertní portál Hyperinzerce prochází největší změnou ve své 14leté historii a spouští novou inzertní platformu. Mění se technologické řešení, uživatelské rozhraní a přidávají se nové funkce. Součástí je i mobilní aplikace pro telefony a tablety s Androidem a iOS, která má umožnit vkládání inzerátů i komunikaci mezi uživateli. Cílem Hyperinzerce je stát se do tří let jedničkou na českém trhu internetových bazarů.

Uživatelské rozhraní využívá i geolokace, díky které uživatelé najdou zboží ve své blízkosti a mohou ho obratem zakoupit. Novinkou je rovněž integrovaný chat pro komunikaci mezi uživateli napřímo. Platforma je technologicky řešena tak, aby bylo možné přidávat nové funkce i na základě zpětné vazby uživatelů. Do budoucna se tvůrci chtějí zaměřit také na synergie s offline nabídkou a počítají s dalším rozšiřováním platformy.

„Bazarové nákupy jsou mezi Čechy velmi oblíbené, což potvrzuje vysoká návštěvnost bazarových portálů i obrovský počet aktivních inzerátů. Cirkulární ekonomika je celosvětovým trendem a na našem trhu stále existuje prostor pro zásadní inovace a zvýšení komfortu pro prodejce i zákazníky. Portál Hyperinzerce jsme od základu přepracovali a chceme z něj do tří let udělat největší službu tohoto typu v České republice. Naší dlouhodobou ambicí je uspět i na dalších evropských trzích,“ říká Jaroslav Holý, provozní ředitel portálu Hyperinzerce.

Za přípravou nové platformy stojí noví majitelé platformy, společnosti Inveo a Bigmedia. Inveo stojí za e-commerce platformami pro outlet značky Alpine Pro nebo e-shopy pro Asko nábytek a Sparkys. BigMedia je jedničkou na českém trhu outdoorových ploch a provozuje také digitální CLV plochy v pražském metru. Hyperinzerce obsahuje1,3  mil. aktivních inzerátů, navštěvuje ji přes milion uživatelů měsíčně. 

-mav-