KFC podporuje kampaní řadu Poké Bowls

úterý, 8. června 2021, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novou řadou Poké Bowls chce KFC oslovit spotřebitelé, kteří si hlídají příjem kalorií a zdravý životní styl.

Zdroj: KFC FB

Zdroj: KFC FB

Řetězec rychlého občerstvení KFC zařadil do své nabídky řadu Poké Bowls, jež obsahuje tři příchuti havajské pochoutky z rýže a křupavých příloh. Novinkou chce KFC oslovit zákazníky, kteří dávají spíše přednost nižšímu množství kalorií a zdravějšímu životnímu stylu, a tzv. promo hunters.

„Rýžové produkty, konkrétně rýži s křupavými bites ve třech různých příchutích, jsme na zkoušku uvedli už v minulosti a zákazníci si je velmi oblíbili. Stále pracujeme na tom, aby našim zákazníkům chutnalo, a monitoring prodeje mimořádných nabídek je jedním ze způsobů, jak české chutě vysledovat a přizpůsobit jim naši další nabídku. Z toho důvodu jsme se rozhodli navázat na úspěch rýžových variací a nabídnout našim hostům exotické chutě v podobě nových Poké Bowls,“ vysvětluje Libor Hubík, prezident značky KFC pro Česko a Rakousko.

V rámci Poké Bowls nabízí KFC California Sun s avokádem a ananasem, jemně pikantní Sweet Chilli nebo New Mexico s kukuřicí, čedarem a BBQ omáčkou. „K tomu si zákazníci sami nakombinují a podle chuti doplní křupavé bites, grilovaný kuřecí filet nebo lehký grilovaný sýr Halloumi,“ dodává Libor Hubík.

Poké Bowls podporuje řetězec kampaní v televizi, na internetu a sociálních médiích a také v místě prodeje.

Reklamní spot na KFC Poké Bowls

-stk-