Komunikaci skupiny Dentsu řídí Veronika Boráková

čtvrtek, 10. června 2021, 07:20 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Na pozici Head of PR & Communication skupiny Dentsu nastoupila Veronika Boráková.

Veronika Boráková, zdroj: Dentsu

Veronika Boráková, zdroj: Dentsu

Skupina Dentsu, jejíž součástí jsou například agentury Adexpres, Bistro Social nebo DentsuX, v květnu rozšířila svůj komunikační tým. Na pozici Head of PR & Communication přišla Veronika Boráková, jež bude mít na starosti nastavení nové strategie marketingové, PR i interní komunikace, včetně aktivit v oblasti společenské odpovědnosti a event managementu.

„Dentsu prošlo celosvětově i v ČR v posledních měsících velkou transformací, která by se měla odrazit v naší komunikaci uvnitř i navenek. Veroničiným úkolem bude podpořit nejen komunikaci jednotlivých brandů, ale také vnímání celého Dentsu jako experta na reklamní trh a partnera pro klienty, kteří chtějí komplexní služby napříč celým marketingovým spektrem,“ komentuje Petr Chajda, CEO Czech Republic & Slovakia, Hungary Dentsu International. 

Veronika Boráková příchází do Dentsu po ročním působení v realitním start-upu Reas, kde řídila externí komunikaci firmy a projektu Atlas cen. Dříve také zastávala pozici specialisty komunikace ve společnosti Sodexo. Kariéru zahájila v agentuře Crest Communication, kde se starala o klienty převážně z oblasti developmentu a FMCG. Vystudovala český jazyk na Ostravské univerzitě a Sociální a mediální komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze.

-stk-