Mall otevírá v Brně svůj první showroom

středa, 30. června 2021, 17:05 Aktuality, Retail MediaGuru

V rámci Mall Mega Shop nabídne e-shop Mall.cz přehlídku značek z e-shopu.

V Brně na Vídeňské ulici otevírá Mall svůj první e-shop, zdroj: Mall.cz.

V Brně na Vídeňské ulici otevírá Mall svůj první e-shop, zdroj: Mall.cz.

Internetový e-shop Mall.cz otevře v Brně v ulici Vídeňská 1. července svůj první velký showroom Mall Mega Shop. Na prodejní ploše o rozloze 590 m2 nabídne výstavní stánky značek, jako je Samsung, Lamax, Nikon, Lego nebo Mattel. 

„Otevření prvního showroomu v Brně je pro nás zlomovým momentem a pevně věříme, že se náš Mega Shop stane místem, kam budou obyvatelé i návštěvníci Brna rádi chodit, a to nejen pro své objednávky, ale také třeba i za inspirací,“ komentuje otevření první showroomu CEO Mall Group Jan Hanuš.

Prodejnu navíc doplní i sklad o ploše 1500 m2, který má zlepšit i dostupnost zboží pro zákazníky v Brně a okolí – tisíce položek budou nově dostupných k okamžitému vyzvednutí či rychlému odeslání a doručení domů. Vyzvedávat si své zboží budou zákazníci moci jak přímo na prodejně, tak i v samoobslužném výdejním boxu na parkovišti, který funguje v režimu 24/7. 

Mall v současnosti nabízí více než 6000 výdejních míst po celé České republice. Kromě tuzemského trhu působí také na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Slovinsku a Chorvatsku. Za loňský rok doručila Mall Group 14 milionů objednávek a utržil 20,7 miliardy korun. 

-stk-