Marketing Queensu nově řídí Tereza Eisensteinová

středa, 16. června 2021, 10:00 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novou šéfkou marketingu českého obchodu Queens se stala Tereza Eisensteinová.

Tereza Eisensteinová, zdroj: Queens

Tereza Eisensteinová, zdroj: Queens

Marketing českého obchodu s teniskami a streetwearem Queens řídí od poloviny června Tereza Eisensteinová. Do firmy přichází z Biooo.cz, kde působila na pozici CMO. V Queensu bude mít na starosti strategické i operativní řízení marketingových aktivit, expanzi do několika evropských zemí včetně přípravy strategie pro daný trh a přiblížení portfolia ženské části publika.

„Důležitým cílem pro mne bude vybudovat datově řízený marketing se zaměřením na zákazníka. Čeká nás změna platformy e-shopu, jeden z kroků, který povede k ještě lepší zákaznické zkušenosti. Máme před sebou mezinárodní expanzi, ve které využijeme synergie s Footshopem, která pro nás nejen v téhle oblasti bude zásadní. Chceme, aby se oba brandy doplňovaly a mohly růst vedle sebe,“ říká Tereza Eisensteinová. „Do čtyř let chceme více než zdvojnásobit roční obrat zboží na úroveň půl miliardy korun a stát se silným hráčem v našem segmentu v Evropě. Čeká nás spousta výzev a já se na to nesmírně těším,“ dodává. 

Tereza Eisensteinová v minulosti působila také jako Head of Marketing v agentuře Acomware a několik let dělá také freelance konzultanta marketingu.

-stk-