Marketing skupiny Srovnejto řídí Josef Matějovič

úterý, 22. června 2021, 12:40 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici marketingového ředitele společnosti Srovnejto nastoupil Josef Matějovič.

Josef Matějovič, zdroj: Srovnejto

Josef Matějovič, zdroj: Srovnejto

Pozici marketingového ředitele společnosti Srovnejto zaujal Josef Matějovič. Zodpovědný bude za celý komunikační tým, s nímž nyní plánuje a nastavuje brandové a komunikační strategie včetně interní a externí komunikace.

Do firmy přichází Matějovič ze Škoda Auto, kde měl na starosti vedení engagement platforem a realizaci brandových kampaní, jež se pravidelně lokalizovaly do více než 20 zemí světa. Jeho tým stál za kampaněmi zaměřenými na bezpečnost silničního provozu, podporu Tour de France a mistrovství světa v hokeji či motosportu. Spoluzaložil a vedl projekt We Love Cycling by Škoda, který dnes běží v 16 zemích světa.

„Po sedmi letech práce pro Škoda Auto jsem přijal výzvu být součástí rychle se rozvíjející firmy, která se chce profilovat jako důvěryhodný partner a spolehlivý pomocník pro všechny, kdo se potřebují zorientovat ve světě financí,“ říká Josef Matějovič.

Český tým společnosti Srovnejto vedle něj rozšířil také Martin Daneš na postu Chief Revenue Officer, Karel Šultes jako Head of Customer Base and BI Analytics a Jan Bureš na pozici Head of Product Mortgage. Jejich úkolem bude rozvíjet dosavadní zaměření předního tuzemského internetového srovnávače a udělat z něj vedle platformy na porovnávání cen vybraných finančních produktů i partnera a rádce pro jeho zákazníky.

-stk-