Motorola se spojila s tenisty Kordou a Nakashimou

pátek, 25. června 2021, 10:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Oficiálními tvářemi značky Motorola se stali mladí tenisté Sebastian Korda a Brandon Nakashima.

Sebastian Korda, zdroj: Motorola

Sebastian Korda, zdroj: Motorola

Oficiálními tvářemi značky Motorola se stali mladí tenisté Sebastian Korda a Brandon Nakashima. V rámci víceletého partnerství budou oba hráči nosit logo Motorola na levém rameni svých soutěžních dresů a mimo kurt budou používat telefon motorola razr 5G. Tato partnerství jsou součástí snahy společnosti Motorola podporovat mladé lidi a pomáhat jim dosahovat jejich cílů, zdůvodnila firma.

„Sebastian a Brandon patří k nejslibnějším tenisovým hráčům, mají velké ambice a jsou jednoznačně orientovaní na úspěch. Cesta k němu může být dlouhá, nákladná a někdy osamělá, takže pro nás bylo důležité je v rámci tohoto partnerství podporovat jak na kurtu, tak mimo něj. Pomáhat lidem k úspěchu prostřednictvím technologií je jedním z našich stěžejních principů, takže když se nám naskytla příležitost tyto sportovní talenty podpořit, bylo to pro nás snadné rozhodování," sdělil James Atkins, marketingový ředitel společnosti Motorola v Evropě. 

Sebastian Korda, syn české tenisové legendy a bývalého 2. hráče žebříčku ATP Petra Kordy, postoupil po výhře nad Diegem Schwartzmanem do čtvrtfinále turnaje 2021 ATP Masters 1000 v Miami a zařadil se na své dosud nejlepší 62. místo. 

Brandon Nakashima je v současné době americká jednička v kategorii do 20 let. Vrcholem jeho juniorské kariéry bylo vítězství ve finále ITF Junior Masters v čínském Čcheng-tu v roce 2018. 

-mav-