Nova uvedla CSR kampaně s herci z Ulice a Policie Modrava

středa, 9. června 2021, 12:55 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

TV Nova spustila dvě CSR kampaně, ve kterých se objevují herci ze seriálů Ulice a Policie Modrava.

Expedice Ulice, zdroj: TV Nova

Expedice Ulice, zdroj: TV Nova

V rámci své CSR strategie přichází TV Nova s novým online pořadem Expedice Ulice, který má zábavnou formou ukázat, jak se chováme a jak bychom se měli chovat ke svému okolí.

„Chceme divákovi vtipnou a poutavou formou představit hlavní témata udržitelného rozvoje a ukázat, že jednání každého z nás může ovlivnit prostředí, ve kterém žijeme. Zároveň jsme si dali za úkol u toho diváky pobavit a předvést, že chovat se k naší planetě hezky není ani zdaleka tak komplikované, jak se může zdát,“ říká Hana de Goeij, vedoucí oddělení CSR TV Nova.

Jednotlivé díly budou postupně nasazovány na sociálních sítích a NovaPlus. Tvůrci námětu a scénářů jsou společně s TV Nova Veronika Čermák Macková a Petr Vacek, kteří jsou i účinkujícími ze seriálu Ulice. Nové díly pořadu budou zveřejňovány vždy v úterý.

Nova také nedávno v rámci svých CSR aktivit ve spolupráci s Národním parkem Šumava spustila kampaň, která má diváky upozornit na možné důsledky nezodpovědného chování na Šumavě. Celkem byly pro kampaň vytvořeny čtyři varianty televizních spotů, do jejichž natáčení se zapojili hlavní protagonisté seriálu Policie Modrava. Prostor dostávají na obrazovkách TV Nova, ale také na sociálních sítích, kde je kampaň podpořena kvízy.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

-mav-