Nova v létě odvysílá Kameňák, Kriminálku Anděl či nový seriál

pátek, 18. června 2021, 07:20 TV MediaGuru

Osvědčené reprízy seriálů Kriminálka Anděl, Policie Modrava, dále seriál Kameňák nebo nový seriál Co ste hasiči se objeví v letním vysílání TV Nova.

Kriminálka Anděl, zdroj: TV Nova

Kriminálka Anděl, zdroj: TV Nova

Hlavní kanál televizní skupiny Nova staví své letošní letní programové schéma na osvědčených reprízách původních seriálů televize. V pondělí a ve čtvrtek bude vysílat v hlavním čase seriál Kriminálka Anděl, v úterý Policii Modrava, středeční večery patří Výměně manželek. Ve večerním čase od 21:30 přinese zase reprízy pořadů Comeback a Okresní přebor.

Na páteční večer nasadí premiéry seriálu Co ste hasiči, po kterém bude následovat seriál Kameňák. Ten Nova zatím celý nabídla pouze na videoportálu Voyo, v televizi se některé jeho díly objeví poprvé. Nova seriál vysílala v roce 2019, kdy nabídla prvních osm dílů, o rok později odvysílala pouze jeden díl. Dalších plánovaných sedm dílů se na obrazovky už nedostalo. 

Letní sobotní i nedělní večery budou filmové, v sobotu nahlédnou diváci do světa Marvel, čímž hlavní stanice naváže na jarní vysílání Nova Cinema. V létě dojde například na Avengers: Age of Ultron nebo Captain America: Občanská válka či premiérové Avengers: Infinity War, Ant-Man a Wasp a Avengers: Endgame.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

Čas mezi Odpoledními televizními novinami a večerní zpravodajskou relací Televizní noviny bude vyplněn soutěžním pořadem Co na to Češi. Místo seriálu Ulice, který má prázdninovou přestávku, budou následovat dva díly seriálu Hospoda.

-mav-