Obchodním ředitelem Economie je Petr Řezníček

pátek, 4. června 2021, 11:10 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Obchodní aktivity Economie se sjednocují pod jednoho manažera, od 7. června je bude mít na starosti Petr Řezníček.

Petr Řezníček, zdroj: Economia

Petr Řezníček, zdroj: Economia

Novým obchodním ředitelem mediálního domu Economia se od 7. června 2021 stane Petr Řezníček. Zastřeší veškeré obchodní aktivity Economie. Jeho hlavním úkolem bude nastavení dlouhodobě udržitelné obchodní strategie, uvedla v pátek společnost Economia.

„Od sjednocení všech obchodních aktivit pod řízení jednoho manažera si slibujeme zvýšení efektivity a posílení našeho postavení na mediálním trhu,“ uvedla Zuzana Řezníčková, předsedkyně představenstva společnosti Economia.

Obchodní oddělení Economie od podzimu 2019 řídili David Keller a Vojtěch Havíř. Keller byl ředitelem pro mediální prodej, Havíř ředitelem pro prodej obsahu. Tehdy nahradili Petra Orálka. Economia potvrdila, že v souvislosti s novým organizačním uspořádáním obchodního úseku David Keller a Vojtěch Havíř své působení ve firmě k 31. květnu ukončili. 

Petr Řezníček začínal jako obchodní a finanční ředitel ve společnosti Verner, následně byl patnáct let členem představenstva a obchodním ředitelem ve společnosti Altron. Do roku 2019 byl jednatelem a obchodním ředitelem TTC Marconi. Pracoval i na pozici generálního ředitele ve společnosti TGS nástroje-stroje-technologické služby. Do Economie přichází ze společnosti Atico, kde působil v roli výkonného ředitele.

-mav-