Orion v kampani oslavuje výjimečnost české země

neděle, 27. června 2021, 08:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Orion v nové kampani připomíná, v čem je český způsob života jedinečný.

Klíčový vizuál k nové kampani, zdroj: Nestlé

Klíčový vizuál k nové kampani, zdroj: Nestlé

Čokoládová značka Orion spouští nový komunikační koncept „Naše čokoládová radost“, jenž oslavuje výjimečnost české země. Připomíná, v čem je tuzemský způsob života jedinečný – například v předávání receptu na bábovku, trávení léta na vodě nebo speciálních „sociálních“ sítích. „V Orionu totiž věříme, že oslavovat naše specifika, tradice a zvyky vede k plnohodnotnějšímu životu plnému malých radostí,“ říká Radomír Šlechta, senior brand manager značky Orion. 

Kampaň odstartovala začátkem června v televizi, ke které se postupně přidá komunikace v tisku, na internetu a v místě prodeje. „Kampaň je velmi emotivní, přesto nese jasné sdělení. Právě typická čokoládová chuť dělá výrobky Orion tak unikátní a oblíbené. Při jejich výrobě pečlivě volíme poměr kakaa, mléka a cukru, abychom vytvořili tu nejlepší čokoládu pro potřeby českých a slovenských spotřebitelů,“ uvádí Robert Kičina, tiskový mluvčí společnosti Nestlé Česko, do jejíhož portfolia značka Orion patří. 

 

Reklamní spot značky Orion „Naše čokoládová radost“

Ve druhé vlně kampaně je spot obohacen tag-onem komunikujícím nově vzniklou řadu čokoládových tabulek Orion Rodinná, které obsahují 100% udržitelné kakao. 

Strategii komunikace a kreativní koncept pochází z dílny agentury Ogilvy. Produkci televizního spotu zastřešila společnost Boogie Films. Režie se ujal Tomáš Bařina. Autorem tag-onu je František Bumbálek ze Second Head.

-stk-